14 Mart 2015 Cumartesi

Fırında Beşamel soslu Kaşarlı sebze yemeği

 

Malzemeler:



  • 2 dal brokoli

  • Yarım patates

  • Yarım havuç

  • 1 çay bardağı süt

  • 1 tatlı kaşığı tam buğday unu

  • 1 tatlı kaşığı tereyağı

  • rendelenmiş kaşar peyniri

Tarifi:



  • Brokoli ve havuç önceden buharda haşlanır.

  • Tavada süt un pişirilir ocağı kapatmadan önce tereyağı konur.

  • Fırın kabına haşlanan brokoli konulur.

  • Üstüne havuç ve küp küp doğranmış patates konur.

  • Son olarak yaptığımız sos konulur.

  • Üstüne kaşar rendesi eklenir 180 derecelik fırında pişirilir.

Afiyet olsun miniklere :)

0 yorum:

Yorum Gönder